onsdag 21 februari 2018

pussla plus bra folk

Sådana här dagar, när allt rasar omkring mig och jag är ensam med barnen och hunden... den stora som inte kan sätta på sig sina strumpor utan att få ett psykbryt, en liten som bara härjar allmänt och jag är en mamma som bryter ihop och till slut viftar vilt med strumporna och den stora säger att jag slagit honom på benen med strumporna. Och hunden lämnas till en snäll kompis och sedan i huset ensam.

Så är det guld och triljoner diamanter värt att ha en chef som fattar. Och som har förtroende för att en jobbar och levererar trots att en virvlar in lite sent och åker hem på lunchen och kanske jobbar lite hemma i någon timme där.

...och miljardes triljardes skimrande stjärnor värt att ha en mamma som hämtar barnen och åker hem till hundis, så han slipper vara själv så mycket.

När jag kom till jobbet i morse kände jag mig sne i ansiktet. Musklerna spretade åt olika håll och det ringde i ena örat.

Men. På lördag lämnar vi landet och tar våra dåliga samveten över klimatet och drar till Thailand. Jäklarns vad jag ska carpe semester, sol och värme då.

2 kommentarer:

  1. Vissa dagar är verkligen så, men jävlar vad gött att ha tajmat det med thailandssemester (!). Såg själv just att det ska vara typ 13 minus nästa vecka, känns som om vi bor i Norrland...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var verkligen så himla vältajmat. Hur mår du?

      Radera