fredag 1 september 2017

Esterkatten

I går kom min katt Ester hem på besök. Hon avskydde hunden Jaxon från första stund och har kommit att hata honom ännu mer ju större han har blivit. Nu är han ju rätt stor. Ester har flyttat till min granne. Som är helt fantastisk, men inte säker på att hon vill ha en katt just nu.

Men hon matar henne och släpper in henne, så jag antar att hon ändå vill ha henne där.
Det här är ju lite problematiskt. Jag har aldrig velat byta ut min katt. Min förhoppning var att de skulle bli vänner hon och Jaxon. Det skär i mig när hon inte sitter där i fönstret och när hon gör det då och då, vill hon inte komma in. Fast hunden inte syns till.

Gråt.

2 kommentarer:

  1. Gud så sorgligt! Men såklart omöjligt att veta på förhand hur de ska reagera. Tror du att hon kanske vänjer sig? Mina föräldrars katter har alltid varit väldigt skeptiska till vår hund, men ju mer tid de fått tillsammans, desto mer okej har de blivit. De har gått ifrån att vilja fräsa åt henne och lämna huset till att nu totalt ignorera henne. De lägger sig i närheten men tycker att hon är jobbig när hon vill leka med dem. Känns ändå som en väldigt fungerande nivå! Så har du tur kanske det ger sig med tiden?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen, det är min förhoppning. <3

      Radera