onsdag 23 augusti 2017

nej nej nej nej och nej

Jag kom hem i går och T bara:
– Det är föräldramöte om 10 minuter!

Vi klunsade om vem som skulle åka och jag förlorade. Så jag satt där och pinade mig igenom första halvan av mötet. Jag skriver pinar, eftersom... skolan är toppen. Men jag har så svårt för myndighetsutövningen, jag har svårt för att känna mig livegen. Så när rektorn förklarade att det är olämpligt också för barn i förskoleklass att åka på semester utöver loven så ville jag ställa mig upp och skrika att det är orimligt.

Fortsättningen var mer givande, när barnens lärare pratade, men också då fick jag bita mig i tungan när ett par föräldrar pratade om sina erfarenheter och ifrågasatte på alla föräldrars knappa tid, i stället för att be om ett enskilt möte.

När jag satte mig i bilen, ringde T och gormade att han minsann var tvungen att åka i väg och köpa en grej inne i stan. Så jag fick stressa hem till mina barn som inte var nattade och när jag skulle natta dem, så meddelade min rävskabbiga hund att han var tvungen att kissa.

Så ut och i släptåg två barn i kalsonger, en på sparkcykel och båda frös.

La barnen som somnade ganska snart efter sagan och under tiden hade jag fått ett sms från min bror som löd typ så här:

"Pappa måste flytta den 14 september, han kan inte bo i sin sambos lägenhet för den stamrenoveras – kan vi bli goda män för pappa? vi måste hitta någonstans till honom att bo"

Var på jag vill skrika rakt jävla ut.
VARFÖR har ingen hört av sig tidigare? Vad är det för fel? Och nej, jag kan inte bli god man, pga håller knappt hakan över vattnet. Men min bror vill absolut bli det och jag tycker inte alls att det är lämpligt, men jag orkar inte driva det. Så låt gå. Men helvedte om han missköter det. Då vet jag inte vad jag gör.

Sen kom T hem med färska kräftor och jag åt ca 1000 stycken.

... I morse visade det sig att torson som hittades är Kim Wall. Det gör mig så ledsen och jag känner att det är så lätt att relatera till att vara den där kvinnliga journalisten som hoppar ombord på en ubåt. Som man inte anade tillhörde en freaking jävla galning.

Det är ju bara så sorgligt. Och jag håller med om att det är dags att män gör något åt situationen, för det är män som är problemet med våldsbrott.

Jävla skit faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar