tisdag 22 augusti 2017

Här e jag!

Jag har inte följt några bloggar under sommaren och jag har heller inte varit supernoga med att följa nyhetsflödet. Jag behövde stänga av helt – vilket jag också har gjort.
Min semester har gått allt för fort, jag skulle behöva varva ner lite till. Men jag är så glad att få komma tillbaka till ett arbete som jag faktiskt brinner för. Jag är också glad över läsarmejlet som uppmärksammat mig på att jag skriver "eftersom att" och att ordet "att" är helt menlöst. 

Hehe på riktigt, det kanske inte är så kul att få sådana mejl eftersom (notera att att saknas här) folk sällan hör av sig när en gör något bra. MEN det har faktiskt uppmärksammat mig på att jag använder språket fel, så hurra då?

I går hade jag inte lagt upp parkeringsbeviset som en sig bör och hade fått parkeringsböter. Jag träffade på p-vakten som lovade att prata med sina chefer och försöka få den annullerad. Vi får se hur det går, men så himla glad att han försöker. Jag som sjöng "allt är för bra nu" på vägen till jobbet i går. Ehm jaja.

Vår hund har fått rävskabb! Inte så kul, men ganska skönt att det är något som går att medicinera och inte är någon himla allergi.

I går började min stora son i förskoleklass. Alltså tiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar