fredag 30 juni 2017

Laddar om

Precis nu tog jag semester. Ja det blir en kort första semester som jag skrivit förut. Men ändå. Återhämtning.
Jag håller hårda tummar för att jag och killarna slipper regn under Sommarlovsmorgons inspelning. Det hade varit så skönt att inte behöva sitta där under något slags skyfall.

Mitt hår är smutsigt men jag orkar inte tvätta det i kväll. När fyråringen hade somnat i soffan sa jag till sexåringen att jag skulle gå och vila.
Sedan satt han uppe ett par timmar och rattade barnprogram på Netflix. Jag sluddrade till slut att han skulle gå och lägga sig och det gjorde han – då övertrött och grälsjuk.

Jag gick ut med hunden på tomten och har sedan ägnat mig åt måsten. Trodde ett tag att jag hade fått en stroke, kände mig förlamad i högra ansiktshalvan, men hade nog bara legat konstigt på kudden...?

Hemmet är verkligen hemskt smutsigt. Det stör mig – men samtidigt har jag varken haft ork att göra det själv eller ekonomi för att köpa städtjänst.

Nu ska jag varva ner och komma tillbaka till jobbet efter nästa vecka – totalt laddad för en intervju med bland annat en begåvad (och snygg) utrikeskorre – och med en kille som är på ett behandlingshem, rädd som fan för att han kommer att börja knarka igen och dö i en överdos som Peter jag skrivit om.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar