torsdag 11 maj 2017

Kungsbacka och Göteborg

Efter att ha drivits in i galenkap av att vara hemma med valp och barn i går – plus annat shajze som pågick under hela dagen och som skapade enorm stress i den här personens hjärna: Ser jag nu fram emot att lämna östkusten för västkusten över helgen.

Eftersom att vi hade glömt att vi nu har en hund, skapade det käppar i hjulen för fredagsplaneringen och det lutar nu åt att jag tar mig till Liseberg själv med tre barn under fredagsförmiddagen.  Liseberg visade sig öppna klockan 15:00 på fredagen.
När svåger och svägerska slutar för dagen, tänker jag luta mig tillbaka och se på när andra lagar fredagsmiddagen.  Hjälps vi åt med middagen och slappar resten av kvällen.

Den här hjärnan alltså, den behöver åtehämtning, men det kanske en kan få på Liseberg? Inte det?

2 kommentarer:

 1. Jag kommer aldrig ihåg att vi har en hund. Alltså på riktigt aldrig. Om vi ska åka bort är det hundra procent av gångerna Axel som kommer på att vi måste skaffa hundvakt. Jag brukar skylla på att jag aldrig skaffat Elsa (hon fanns ju redan när jag träffade Axel) men osäker på om det är en legitim sak att skylla på efter fyra år. Hehe.

  Välkommen till Gbg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack – vi hade det fint.
   :)
   Är Elsa extremt lätt att ha med att göra?

   Radera