måndag 22 maj 2017

Drömmen om en klan

Nu pågår en babyboom på sociala medier, det är Malin Wollin som kläcker en sjätte unge (ja om man räknar med deras bebis som dog), det är beyoncebjorck och det är ett par bekanta och så är det ytterligare någon kompis som precis har fött och en som är sugen och faaaaaan vad jag vill ha en till bebis!

Kanske inte prick just nu, men verkligen absolut en till bebis i den här lilla familjen innan jag blir för gammal.

På ett sätt... så sjuuuukt olägligt eftersom att killarna blir större nu, oj nu går det snabbt – de klarar sig snart själva hemma utan oss en kväll – med en till familjemedlem, inte så mycket så. Man får inte plats med tre barn, en hund och två vuxna i vanlig i himla bil? Relationen skulle få ytterligare några tuffa år med sömnlösa nätter och härj. Jag har äntligen mitt drömjobb – vill ej vara frånvarande. Svårt med barnvakt för tre barn. Vi skulle aldrig mer bli bortbjudna, för mycket härj och för mycket plats. Det är dyrt att resa med tre barn och ja.

Jag kan tyvärr inte ta hänsyn till det. Men det jag måste ta hänsyn till är min man. Som nog inte vill ha fler barn.
– Hallå, den här familjen måste bli komplett ropar jag i min hjärna till min man. Den här familjen kommer aldrig att bli komplett i och för sig, för en saknas alltid. Men ändå, vi måste bli en till och tyvärr så fyller inte Esterkatten och Jaxonhunden den sista platsen för en komplett familj.

Min lilla kille är på team bebis, utan att jag ens har pratat om det med honom.
– Jag vill ha en beeebis, jag vill bli storebror, säger han.

Det är klart att den lilla killen måste få bli storebror? Först ville han ha en hund. Så fick han en hund. Nu vill han ha en bebis, låt grabben få en bebis, det är inte mer än rätt?

Slut på meddelande om bebislängtan.

4 kommentarer:

 1. Att man inte får plats fem pers i en bil måste väl vara nåt 2000-tals påhitt??

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ja, men har det inte med att bilstolarna till barnen är så himla mycket större nu? På 80-talet satt en på en liten frigolitkudde.

   Radera
 2. Min kompis hade exakt samma problem, dvs hon ville ha en trea, hennes kille absolut inte. Sen blev de gravida lite av misstag. Efter lite invänjningstid var samtliga inblandade mycket glada! Nu är det halvvägs. Oklart vad jag vill säga med detta, menar alltså inte att du ska lura till dig en unge. Men har ni tur så löser det sig "automatiskt", som för min kompis :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja kanske det... jag försöker att inte fundera för mycket på det. Vill ändå inte att det ska ske just nu. Så, det löser sig säkert med tiden. <3 Tack!

   Radera