tisdag 4 april 2017

Det känns bra

Vår! vår! vår!
Kan inte fatta att jag överlevt en hel vinter.
I förra veckan kändes mina utmattningssymtom värre än någonsin. Min hjärna var urblekt och tvättad, tumlad och tömd – noppig till råga på allt. Jag fattade till exempel inte hur jag skulle kunna packa inför Vemdalen, till mig och barnen.

Men långhelgen i Vemdalen var fantastisk, vädret soligt och det var mycket snö i backarna. Barnen var glada nästan hela tiden och det gick hyfsat bra att ha med sig Jaxonhunden. Jag tänkte inte på något, fick mycket avlastning och sov som en sten i många timmar. Jag behövde inte tänka på matlagning eller disk, utan bara på att åka skidor och avstyra diverse konflikter mellan barnen.

Mammor och svärmammor alltså. <3 p="">
Nu har jag ramlat in i min skyddade vrå på jobbet. Har skrivit och fotat, levererat. Känns alltid så bra att lämna ifrån sig något och extra bra eftersom att det tidigare känts som en omöjlig uppgift. Nu ska jag bara hålla i, inte låta mig dras med av den lilla återhämtning jag fått – och inte boka upp hela april och maj. Sitta lugnt i båten och låta livet återvända med solen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar