måndag 13 mars 2017

Mellobaksmälla

Välkommen PMS och mellobaksmälla på samma gång. Känner fan för att bara – lägga mig ner och grina. Jag får ju skämmas men glömde sätta in den där p-ringen i tid förra månaden.

Jag har i dag lyckats:

 • Haft intensiva konflikter med tre familjemedlemmar på morgonen.
 • Fått en penna kastad på mig, pga sjöng för högt på redaktionen (med hörlurar).
 • Plus varit dålig mamma, när jag sa till äldsta sonen att jag inte pallar mer och flyttar (sa att han fick följa med iof).


Mao: Framgångssaga för en person med PeEmEss.

På onsdag ska jag åka till Enköpings kommun och ha möte angående vad min pappa behöver för vård och hur framtiden kan se ut.
Känner: Pallar ej – låt mig ligga i fosterställning och gråta i stället.

Måste hitta annan mål och mening nu när mello är över (skojar).


3 kommentarer:

 1. Åh jobbigt, speciellt med din pappa. Fattar verkligen hur tungt det måste vara. Eller det gör jag kanske inte alls (!?), men förstår i alla fall ATT det måste vara skitjobbigt. Hatar att folk måste bli gamla, det är mitt värsta. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite komplicerat med pappa som jag säkert har skrivit förut, han var inte en närvarande pappa och har inte gett mig något under min uppväxt. Vilket faktiskt försvårar saker. Hade han varit pappa på riktigt hade det ju inte varit något snack om hur mycket omtanke jag ville ge honom. Nu försöker jag hålla det på en lagom nivå. Tillräcklig för att inte få dåligt samvete, men inte så mycket att det äter upp mig. :P

   Radera