söndag 1 januari 2017

Två förändringar

Det här året kommer att bli olikt andra år. Vi kommer att få en ny familjemedlem, en liten labradoodle (som sen blir stor), alltså en blandning mellan en labrador och pudel.  Så mycket tid kommer att läggas på Jaxon förstås.

Jag anser mig inte ha problem med hur jag dricker, men däremot vet jag att jag kan dricka ganska mycket och jag är en partyglad person. Därför har jag bestämt mig för att begränsa mitt drickande. Jag dricker aldrig ensam så det är inte det att jag dricker alkohol så himla ofta heller. Det är också sällan jag dricker i veckorna. I alla fall så har jag bestämt att begränsa mig till tre glas vin eller motsvarande på vanliga middagar. Är det bröllop eller andra stora fester utan barnansvar dagen efter osv (hur ofta är jag ens på det?) så kan jag få vara lite friare - det kanske blir 2-3 gånger om året... Som sagt - jag tycker inte att jag har problem. Men jag vill inte få det heller. Och jag vill lägga min lediga tid på barnen och inte åt att vara trött

Förra året, var året då jag fick fast anställning som journalist. Jag har känt mig lite sliten, efter två år utan semester och osäkra anställningar (fasen vad det tär) men har ändå fått mycket kredd. Det går bra för mig med tv-inslagen också.
Jag börjar känna mig som vanligt i energin efter en vecka hemma. Så jag ser fram emot att kunna hålla ett bra tempo framöver. Älskar ju det här jobbet och arbetsplatsen!

Blablabla. Känner att mina ögon börjar gå i kors, så ska sova. 

2 kommentarer:

  1. Jag läste "tre glas en vanlig måndag" och tänkte att oj, vad roliga måndagar! Läste sen om och rätt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja roligt nästan jämt! Hade min första prövning i går. Tycker att jag lyckades bra. Men det är ju också ganska många dagar kvar på året. :)

      Radera