måndag 23 januari 2017

Snart kommer Jaxon

I dag jobbar jag sent och i morgon jobbar jag tidigt pga behöver hämta barnen.
Jag är redan lite trött för att vi bar och bar och bar möbler i går. Killarna fick varsitt sovrum på den översta våningen och vi flyttade ner till mellanplanet igen. Sedan kom först den lilla kraschande ner för trappen och sedan den stora, som inte hittade till vårt sovrum i sömnen. Jag skickade Trygg att hämta honom, oklart var. Trygg ramlade till slut upp för trappen, trött på att inte få plats i sängen och sedan tog det inte lång tid innan den lilla vaknade och konstaterade att det fortfarande var natt, men inte tänkte somna om för det.

På söndag kommer Jaxon. Vår hund.

Mycket funderar jag på hur Esterkatten kommer att ta att ha en hund i huset. Men jag hoppas att hon kommer att landa i det och kanske till och med kunna mysa med honom sinom tid.

På jobbet händer det mycket, tidningen har börjat ta betalt för journalistiken, vilket jag tycker känns självklart och bra. Lite tråkigt är det att inte kunna sprida det en gör till alla håll och kanter. Mina vänner som inte bor i trakten kommer väl inte att prenumerera... till exempel. Men nyheter måste få kosta pengar om vi ska kunna behålla våra jobb.

Nu ska jag skriva ut min artikel med lysande Elisabeth Massi Fritz. Svårt att inte låta sig imponeras av den kvinnan må jag säga.


2 kommentarer:

 1. Gud vad skoj med Massi Fritz! Vi ska ha henne som porträttperson i Två Dagar snart. Så peppad på detta. Länka gärna till artikeln om det fortfarande går när den publiceras :)

  Kul det där med öron-näsa förresten...haha. Ja, jag använde alltså nässköljen i näsan och INTE I ÖRAT. Fastslaget för alltid..! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så himla roligt med henne. Jag hoppas att det hamnar utanför plus, hon är väldigt noga med att hon vill det förstås. Så ja, jag kan länka i så fall. :)

   Bra att du inte tyckte att jag bara var dryg med öron-näsa grejen, för jag förstår att du inte mådde/mår bra. Fastslaget att du använde den i näsan - absolut. :))

   Radera