tisdag 24 januari 2017

Den lilla fyller fyra

Äh men gäsp. Nu har nätterna blivit som jag befarade när vi flyttade ner vårt sovrum, en enda lång vandring och byte av sängar och soffa. Dessutom hade jag svårt att somna och frös i går när jag kom hem till ett nersläckt hus.

Här kommer lite härm från andra bloggers om vår lilla fina kille:
På lördag fyller vår lilla, fyra år. Vår duktiga kille, som varje morgon letar upp kläder och klär sig själv, till skillnad mot storebror som kan vara naken en hel dag om tillfälle ges. Kära lillebror, du har svårt att säga f, r och s. Men du övar – du går runt och säger till exempel ffffffffffffrihet. Kanske får du träffa en logoped till våren. Du skrattar jättemycket och är väldigt arg och bestämt ibland. Du älskar din storebror och säger ofta att han är din bästa vän.
Allt som han gör, vill du göra. Du vill börja på karate, men då vill du börja i hans grupp och när det inte går så vill du inte längre – detsamma gäller simningen.
Du är företagsam. Är du hungrig så letar du efter mat i kylen. Din bror skickar order från soffan "Äpple tack", men du skalar äpplet själv. Du vill bli polis när du blir stor och önskar dig polissaker. Mest av allt önskar du dig en hund och vi har fått vara väldigt noga med att Jaxon blir hela familjens hund. Men jag har talat om för dig att en hund tycker om den som matar, klappar och går promenader mest. Jag älskar dig min lelle pöjk. Så mycket som jag kan älska någon.

Nu har jag varit på en livesändning och gjort sådär ifrån mig, alltså inget superdåligt, men känner mig inte helt tillfreds. Aja. Okej, måste jobba nu, herrå!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar