torsdag 28 januari 2016

Mer om jobb

Det är lite dålig stämning på redaktionen. Det är en ensam ägare som tagit över och åtstramningar är att vänta. Det kommer att bli som redaktionen jag var på i somras, fotograferna ska skriva och reportrarna ska fota.
Jag hade ett bra samtal med chefredaktören i går. Hon sa precis allt det jag hade hoppats att hon skulle säga, förutom det om åtstramningarna. Hon sa till exempel att hon och flera andra verkligen gillar mig och tycker att jag gör ett bra jobb (här började jag gråta), hon sa att jag absolut inte var långt ifrån att vara en kandidat till tjänsterna, men att hon ville ha någon med mer erfarenhet. Precis det jag tänkte att det handlade om. Så skönt. Hon sa också att gråta visar på att jag har känslor och att det inte är ett likhetstecken med svaghet.
Å vad jag älskar att ha en chef som är klarsynt och att hon inte letar fel.

Synd bara att det här yrket är som det är, men som sagt, det är ingen nyhet för mig. Jag känner bara att jag måste göra det här. Som jag älskar. I alla fall ett tag. Jag har inte hört något från det andra jobbet jag sökte, det är väl inget bra tecken - men jag hoppas lite fortfarande.

4 kommentarer:

 1. Men himla skit att det ska vara en så sunkig bransch! Men tänk så här: skönt att du slipper jobba kvar om det nu blir dålig stämning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe i wish, inte tillräckligt sunkigt. ;)

   Radera
 2. Svar
  1. Ja hon är den bästa chef jag haft. :)

   Radera