onsdag 9 december 2015

Helgen som gick

Åkej. Ja jag är hemma från London nu, eller vi är hemma från London nu, alla 11 och det var kul, roligt, galet, jobbigt, härligt, svettigt. På lördagen fick jag så ont i örat att svägerskan nog fick hål i sitt, av allt tjatande från mig. Men vi fick fina naglar, mina har dock redan börjat tappa sitt lack. :(
Vi åt så himla himla gåshudsgott på Jamies Italian. Nu vill jag gifta mig med Jamie. Sedan var vi på fest och det var skitspännande och nu finns det en video på mig när jag sjunger karaoke med en svåger. Kewl.

Vaknade pigga och rätt utvilade på söndagen, shoppade järnet och åt middag på Savoy. Det var en resa, det var det. Vill dock inte gifta mig med Gordon Ramsey. Nu är vi fattiga och ännu fattigare blev vi, när vi missade flyget hem. Det gick till ungefär så här: Alla 9 (två andra åkte till götelaborg) = 0 koll. Nästa gång jag åker någonstans ska jag överlåta kollen till mig själv, det brukar gå bra.

Också att jag sprang som en galning till gaten, men hann inte jag heller.

Men det var inte det jag skulle berätta. Jag skulle berätta att jag vara hemma och vabbade i går och passade på att tvätta smutsiga sängkläder och reskläder... Allt var fixat och bäddat till att pojkarna skulle läggas när den lilla pekar på bruna fläckar på det ena vita lakanet och säger:
- Titta mamma, det är äckligt där.
och sedan studsar han ned på rumpan på det andra lakanet och det blir härliga bajsfläckar även där.
Där hade han suttit på pottan och klämt, men när det inte kom något i pottan, tänkte Trygg att det var väl bara kiss då.

Då blev jag ca rosenrasande och svarade när Trygg sa "det var väl inte mitt fel" att "DET VAR DITT FEL!!! *hulk hulk hulk gråt*" Ville på riktigt svimma då och vakna en annan dag.


2 kommentarer:

  1. Jag känner dels ett enormt samförstånd men också en viss lättnad när jag läser att även andra kan bli rosenrasande för sådant.

    SvaraRadera