fredag 6 november 2015

Fredagstankar

Jag är så tacksam över att jag får vara mamma. I går kväll när jag pussade den stora på kinden och lyfte över honom i hans säng (som står intill vår) och han log medan jag stoppade om honom, kändes allt så meningsfullt. Den lilla har helt slutat med blöja på dagarna och oftast händer inga olyckor. Han brer ut sig i sängen, armarna ovanför huvudet, och benen brett, brer ut sig som den stjärna han är.
Den lilla tycker om att sjunga, hellre än bra. Det är så fint. I morse vaknade vi alla tidigt, före 06. Och det första den lilla gör är att börja sjunga.

Den stora önskar sig Starwars, Transformers och Lego-ninjor i julklapp, den lilla vill ha en stor, riktig hund. Jag vill faktiskt också ha en hund, men det är inte läge nu, i renovering och.. orkar inte ens tänka på tidiga mornar. Men när det är färdigrenoverat kanske - om sisådär fem år. :P

I eftermiddag ska jag hämta barnen, gå till tåget, lämna barnen till sin pappa, när han slutat jobbet och sedan åka på Idol med min kompis Maja. Jag har ingen aning om vad som väntar mig, jag har inte följt tävlingsdeltagarna.

Åh. Nu har jag filmat och klippt en skitdålig film, så nu har jag ångest och går kväver den med en fredagslunch, tjo.

2 kommentarer:

  1. Ja barn alltså. SÅN mening de skänker en.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, mening, glädje, lycka, ilska, kärlek, värme. <3

      Radera