tisdag 13 oktober 2015

När jag har sirap i skorna

Jag var tvungen att bryta ihop lite i dag när jag hade kollat min kalender och insåg att vi behöver ha så himla mycket hjälp med hämtningar och helst lämningar också - och att det inte funkar för mig att jobba skift samtidigt som Mr Trygg gör det. Så jag sa som det var till min chef. Jag tror hen fattade. Men jag har ju rätt många chefer och alla måste ju fatta så... jag hoppas att de gör det.

Utan barnens farmor och mormor hade vi varit rökta gällande hämtning och somliga kvällar. Okej håll ut hörni, jag tror det blir bättre... någon gång. Kanske.

Så lyckades jag få min bil inlåst i garaget för andra gången. Den här gången upptäckte jag det i tid och hittade en kollega som har en nyckel. Förra gången gjorde jag inte det. Då fick jag lämna bilen där i garaget och ta ett tåg en timme senare, hem. Då var det skönt att jag inte hade PMS just precis då.

Lite trögt just nu, lite sirap i skorna. Behöver en kick, behöver träffa människor som inspirerar mig, behöver göra något kul. Behöver ha semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar