tisdag 18 augusti 2015

smack

Saré så var jag hemma.
Jag fick sluta tidigt på fredagen så begav mig direkt hemåt, det tog ungefär 6 timmar att ta sig hem. Något är vajse med bromsskivorna på bilen, eller om det har fastnat någon sten eller så, stundtals lät det som om jag körde en såg. Så jag fick stanna flera gånger, till slut upphörde det.

Natten till i går sov jag dåligt, den lyckliga Esterkatten stod vid min huvudkudde och trampade, trampade, trampade. Barnen skruvade på sig. Jag var jättetrött när jag skulle sätta mig in i att göra webbtidning på LT sedan. Men natten till i dag, sov jag som en sten. Så skönt, så nya tag i dag.

Men den lilla var så ledsen i dag när jag lämnade på förskolan. Så hjärtskärande och fruktansvärt att lämna honom där när han inte vill att jag ska åka. Hjärtat går itu.

Appropå hjärta så har jag ett tryck över hjärtat, mer eller mindre konstant. Det är väl ångest, men jag vet inte riktigt varför. Jag blir också hypokondrisk och tror att jag har kärlkramp. Kanske är det för att hösten mer eller mindre är här och att det är upp till bevis nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar