måndag 24 augusti 2015

När jag hade PMS

Ja herrejävlar, tillåt mig hånskratta åt mig själv. "Aldrig haft PMS" – nåja, i går gick jag runt och kände mig bedrövlig och ville bryta ihop och gråta hela tiden. Plus att de flesta var ovanligt dumma i huvudet -  jävla dumt sammanträffande. På kvällen kom mensen och då släppte den värsta ångesten och jag fattade att det var hormonfest i kroppen som tog knäcken på mig.

Snart ska jag orka ta mig samman för att boka tid och ta ut spiralen, typ nästa vecka.

För övrigt har jag självdiagnoserat mig med kostokondrit, därav tryck över hjärtat och svårt att ta djupa andetag. Det är en inflammation mellan bröstbenet och revbenen och vanligt när en har psoriasis artrit. Surprise. Jag har helt enkelt en svacka i kroppen just nu, den får gärna vara kortvarig.

Förövrigt så har vi liksom många andra drabbats av stor husspindel-party. Vi har på olika sätt gjort oss av med ett tiotal, men det att jag vet om att de härjar här, gör att jag får svårt att sova. De kan faktiskt bitas och bettet är typ som ett getingstick om jag fattat det hela rätt.

I fredags stressade jag från jobbet och lämnade en text som var.. jag veeeet inte ens. Angst.
Hur som helst så stressade jag för att Mr Trygg skulle till jobbet, så jag behövde alltså ta barnen. Vi satte oss sedan på pendeln och åkte hem till mamma - dit mina tjejkompisar - papiljotterna - kom. Vi käkade libanesiskt och planerade en resa i vår. Det lutar åt San Sebastian just nu.

Nu ska jag se till att få klart ett manus som ska lämnas i går helst. Sedan väntar kvällsjobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar