onsdag 26 augusti 2015

Dum i huvet?

Alltså.
Allt började med att jag kollade på Instagram och att Schyffert hade lagt ut en bild på när de gjorde rockvideo till Thåström och hade fått punktering och en person inte ville hjälpa till, jag gissar Thåström, det ser ut så på bilden.

En person kommenterade typ "wohoo onsdag schyffert" var på Schyffert svarade "är du dum i huvvet" ungefär.

Jag tänkte att det var något internt och googlade "onsdag dum i huvet" och hamnade i värsta tråden på familjeliv där en kille undrade om det var okej att hans fru som han hade två barn med kallade honom för dum huvét för att han inte fick sin återhämtningstid, trots att allt var väldigt jämställt i förhållandet.

Killen får tonvis med medkänsla och frugan målas ut som hjärtlös och det slutar med de skiljer sig. Han berättar någonstans i mitten att han berättat för frun att han skrivit om förhållandet i ett forum. Att hon har läst allt och kanske fortsätter att läsa...Och ja. Jag känner bara... att ja du är dum i huvudet som fortsätter att hänga ut din fru på nätet, efter att hon har fått läsa vad du egentligen tycker om henne. Men det verkar bara vara jag. För alla andra verkar han vara ett offer för en bitch.

Jag vet inte vad jag ville ha sagt med det. Det var bara det att jag blev så upprörd över att han fick sådant fritt utrymme för sympati och att det är omöjligt att veta hur det var i verkligheten. Kanske var hon en bitch, eller så var det han som var det. Nu är de skilda och barnen är skilsmässobarn.

Och jag har fortfarande ingen aning om varför Schyffert kallade någon som var pepp på onsdag för "dum i huvvet" på Instagram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar