fredag 24 juli 2015

När jag nästan läste den sämsta boken ever...

Så var det ganska svårt att släppa att Jörgen Pettersson och David Widlund sitter på en riktigt bra och verklig story om "gryningspyromanen", men att de helt saknar känslan för berättande. De verkar heller inte ha lämnat in boken för korrekturläsning till någon som har känslan. Nu har jag visserligen cirka 20 sidor kvar, på grund av att jag inte kan förmå mig att ta mig igenom dem, men ändå.

Det är sällan jag inte gillar böcker, ibland tror jag till och med att jag är lite dum i huvét som gillar allt och inte har någon egen smak eftersom att jag nästan aldrig ogillar en bok. Men här har vi ett exempel. Gryningspyromanen kvalar direkt in på första plats.

Vill inte såra någon eller så, men jag har ju ca 3 återkommande läsare så jag tar den risken. Dessutom skiter nog både Pettersson och Widlund i vad en lort som mig tycker. Okeeeej, heeeej.

2 kommentarer:

  1. Haha känner igen mig, tycker att 90 procent av alla böcker jag läser är "4:or". Betygsätter aldrig på goodreads eftersom det skulle se så sjukt ut att jag gav alla böcker samma betyg.. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt, också samma höga betyg. :)

      Radera