fredag 31 juli 2015

När jag fick beröm på en parkering

Jag mötte en kollega som har semester på parkeringen. "Vad du är produktiv" sa han. Tack sa jag och så åkte jag hem och när jag kom hem, så kom jag på att jag var så himla glad över att han berömde mig för det - det är inte alla som är så himla duktiga på att ge beröm, så jag skickade ett meddelande om att han hade gjort min dag och fick ännu mer beröm tillbaka:
"Du skriver bra också, så att man förstår" skrev han. Jag blev ju gråtmild och ännu mer nöjd, det var inte dåligt med beröm från en äkta norrlänning.

Det är ju ingen som säger något här om det inte är något som inte är som det ska. Jag fattar att jag inte kan förvänta mig att få beröm hela tiden hela tiden, men en vink i vilken riktning en har vore ju skönt som nykomling. Så det var verkligen härligt att få positiv feedback.

Så ta och beröm någon i dag som ni tycker har gjort något bra, det kanske gör deras dag, kanske till och med hela veckan.

Ok, då kör vi - mot helgen!

1 kommentar:

  1. Bra regel! Försöker också att bli bra på att berömma folk när jag tänker något bra om dem, så onödigt att man sitter inne på sådant som skulle göra nån annan glad (och som då förhöjer stämningen för en själv också). Rätt självklart, men ändå så himla bra att påminna sig om!

    SvaraRadera