måndag 13 april 2015

Bästa mottagningen

I dag var jag på PSO i Södertälje, lätt den bästa mottagning jag varit på, någonsin.
Sjuksköterskorna var så himla duktiga och omhändertagande. Så jag fick basta, duscha, sola i 30 sekunder och smörja in mig, med hjälp på rygg och i hårbotten. På onsdag ska jag få träffa en hudläkare och utöka soltiden till 1 minut. Jag undrar om jag inte redan kan se att utslagen har blivit plattare?

Jag åkte direkt därifrån till vårdcentralen och öppen mottagning, där jag så klart fick bråka för att få ta ett streptokockerprov. Hur som helst hade jag inte det.

Sedan gick bilen till auktionshuset Kolonn i Sundbyberg där jag hade ropat hem ett soffbord, som kanske var lite större än vad jag hade tänkt mig, men som jag ändå tror passar bra. Extra bra passar det på räkfrossarkvällarna, då vi kommer få plats med alla tallrikar framför oss.

Jag har också fått tre snabba telefonintervjuer avklarade även om det tog TID att få tag på folk. Resterande tid har jag ägnat åt att ha ångest över att jag ska filma en nyhet i morgon och helst klippa ihop den också. TV är kul, men jag skulle behöva komma ner i varv lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar