fredag 17 april 2015

Bara vara snäll

Ibland måste jag vara snäll mot mig själv, ibland måste jag bara sluta följa människor på Facebook. Faktiskt. Det kan vara en person som inte är klok i huvudet och det kan vara en person som väcker för mycket smärtsamma minnen. Då får en faktiskt vara liten och känna sig ledsen, och bara "sluta följ". Så tänker jag. Om några år kanske det känns bättre, livet förändras.

Om någon har missat det, så sa jag upp mig för snart ett år sedan, för att kasta mig in på utbildningen "journalistik för akademiker" på Södertörns högskola. Inte en gång har jag ångrat mig och aldrig har jag varit så stolt över något som jag åstadkommit karriärsmässigt. Nu har vi snart bara en kurs kvar och sedan sparkas jag ut i verkligheten. Jag ska testa ett tag och se hur pengarna rullar in, för just nu vill jag vara journalist och ingenting annat. Det är bara tråkigt att jag inte kommit på det tidigare.

Här om dagen fick jag min första faktura som frilansmedlem i journalistförbundet. Det känns på något sätt som ännu mer på riktigt nu.

I morgon. Ska jag njuta av att hänga med min fina fantastiska man. Vi kanske glömmer bort varandra ibland, mitt i renovering, studier och småbarnsår. Men i morgon ska jag komma ihåg varför jag älskar honom, varför vi har barn tillsammans och varför vi lovat varandra att finnas vid varandras sida till döden skiljer oss åt. Sedan ska jag njuta av god mat på Oaxen Slip, och sova gott i hotellakan på Clarion Sign. Så. jävla. smutt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar