söndag 19 oktober 2014

Prins Buhu

Jag satt och kollade på Hellenius Hörna – Efter att ha hört så mycket om prinsens framträdande ville jag ju se om han var så amazing som jag skymtat att folk tycker i sociala medier. Well – det tyckte jag väl inte. Jag tyckte det var mycket Hellenius och lite prins, jag tyckte det var lite väl mycket buhuhuhu. Ja stackars stackars prinsens fästmö som var med i en dockusåpa och sedan vek ut sig helt frivilligt.

Pressen mobbade Fialia i samband med att hon träffade prinsen tyckte han. Jag upplever ingen mobbing från pressen. Visst har det skrivits om hennes förflutna, inte orealistiskt mycket skulle jag säga ändå? Jag kanske har fel, men det känns inte helt orimligt att det skrivs om förhållandet med de skilda bakgrunderna och den offentliga person som prinsen ju är? Någon hetsjakt har jag inte uppfattat. Fast hon är säkert en trevlig jänta som nu har vuxit upp – som inte behöver mer bekräftelse genom utvik, utan får nog av det från sin prins.

Buhuhu, Hellenius framställde prinsen som ett litet barn. Jetehemskt att se en ganska harmlös parodi på sig själv. Ja det måste vara helt fruktansvärt att växa upp som prins. Äsch, missförstå mig rätt, det är säkert skiitskitjobbigt stundtals att ha så mycket blickar på sig. Jag hade varit skitdålig på det eftersom att jag gillar att busa. MEN det ges ju också många födelar till en prins, och man kan ju alltid göra en Madeleine och dra västerut. Man kan till och med abdikera, hör och häpna.

Ja där satt jag i alla fall och var väl inte överdrivet imponerad – heller inte särskilt kritisk som det kanske låter. Ja som jag sa - så befann jag mig sittandes i soffan och såg plötsligt en fläck i taket. Vi håller på att byta yttertak och det spöregnade så det kändes inte allt för fint. I vanliga fall sover jag vid den tiden så det var ju tur att jag var vaken. På med gummistövlar och Mr Trygg klättrade upp på taket där vi nog hittade var det hade regnat in. Oklart hur stor skada som är skedd och hur mycket merarbete som krävs i och med det här.

Det visar sig. Nu ska jag väl sova. I morgon ska jag duggaplugga.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig, varken prinsen eller själva programmet var så speciellt. De var ganska tråkiga tyckte jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, faktiskt rätt intetsägande.

      Radera