onsdag 22 oktober 2014

Fyfan typ så.

Jag har haft en ganska dålig dag. Var hemma med den stora som fått den lillas feber. Mr Trygg har vabbat jättemycket och behövde verkligen jobba på taket i dag, så det var liksom min tur att offra något. 10-17 föreläsning och introduktion till en uppgift att skriva en kommunartikel missade jag och var så himla nervös att hamna efter att jag ringt runt en massa research i förväg, vilket så klart visade sig vara bortkastad tid när jag fick uppgiften på sms av en kompis sedan.

Kände mig så himla... utanför också, för tydligen kunde man göra uppgiften i grupp, men eftersom att jag inte var där, hade ingen tagit med mig i någon grupp. Snyft snyft. Fast äsch jag vill väl inte ens åkta till någon kommun långt bort utan känner mig ganska nöjd över att ha en tid inbokad i morgon efter lunch på hemmakommunen. Själva artikeln är ändå individuell.

Den stora är jättehängig faktiskt, men den lilla har också varit hemma i dag – vilket så klart inneburit kaos. I morgon får den lilla gå till förskolan – så att vi får tid till den stora som är sjuk.

Klart den stora är frisk till på fredag när kusinen kommer, villbasäga det till kusinens föräldrar som kanske läser här. Kanske.

Hemmet ser just nu ut som skit + kriget. En relativt stor leverans från ikea kom i dag och det står kartonger över..allt.

Jaja, slut på gnäll. Livet är ändå så bra, så bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar