måndag 22 september 2014

bra tider men tuff dag

Well, det har ju börjat riktigt bra för mig med plugget. Fina människor och jag presterade bäst av alla i en referatövning. Jag var den enda som inte behövde göra några ändringar och fick höra av vår kursansvariga att jag helt enkelt var bäst i klassen. Känslan den dagen – woho!

På onsdag släpps vår första hemtenta som ska vara inne på fredag, vi får väl se hur det går med den. Just nu håller vi på med en granskningsuppgift, i morgon ska jag söka diverse journalister på Kalla Fakta för att fråga dem om en konkurrent. Lite läskigt faktiskt.

Jag ska precis börja med research för en tidning som utser vilket byggnad som färdigställts under året, som är the building. Så jag har att göra. Träningen har blivit lidande, men jag ska verkligen verkligen försöka klämma in den.

Jag var på ett läkarbesök i dag. Jag tog ett köldkörtelprov, men jag är ganska övertygad om att jag inte har några problem med den. Jag ville bara utesluta det innan jag stångar mig blodig. Snacka om att sådana besök suger musten ur mig. Jag och min nackspärr har inte varit mitt gladaste i dag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar