fredag 1 augusti 2014

semestern lider mot sitt slut.

Ja, jag ska alltså plugga i två terminer. Så himla spännande.
Bokade också en resa till Marsa Alam - två veckor från 25 december i dag med Mr Tryggs storebror med familj. Får se om vi blir fler? Annars hade vi tänkt åka i februari, men jag vill verkligen ge järnet för studierna de här två terminerna. Mitt mål är att ha en fast anställning till nästa sommar, kanske inte som journalist ;) Jag är ändå realist.

Jag var tvungen att säga upp mig om någon undrar, de beviljade inte tjänstledigt - det visste jag redan, så det kom inte som någon överraskning. Ja det är olagligt, men vägen för att bevisa det i ett läge där jag ändå inte ser någon framtid inom företaget... för mycket energi.

Nu måste jag nog borsta tänderna innan jag svimmar. Kunde inte somna i går pga brist på magnesium. Så sjukt vilken skillnad det gör för mig.

Jo. Den lilla har hamnat i "trots", hur mycket jag än försöker kommunicera så GÅR det inte. Han skriker till han kräks. Det känns ju väldigt extremt. Han vill inte somna om kvällarna fast han är trött och inte lyssna på saga, vilket han alltid tyckt om. Så det är barnvagnspromenader som gäller och max en timmas sömn om dagarna. Annars får man promenera ihjäl sig. Han vill heller inte ha blöja på sig, han har lärt sig att ta av den och gärna precis innan behoven uträttas. Det blir ju jättekul - det hör ni ju.

Jag ser kalla barnvagspromenader framför mig i höst och vinter.

Tips någon?

2 kommentarer:

  1. Jag har inga tips men håll ut tills december så kan vi dela på eländet! 15 underbara dagar blir det! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Overkligt! Jag hoppas det är värmebölja så vi får liiite varmare än normalt.

      Radera