fredag 29 augusti 2014

Biter mig i svansen

Å mitt inträde i studielivet på nytt, är så grötigt och jobbigt att jag knappt orkar skriva om det. Så struligt. Jag blev antagen till utbildningen som jag sökte till på vinst och förlust. Men man hade visst missat att jag hade en liiiten liten restuppgift från en kursjävel. Jag kände till det, men visste inte att jag behövde ha de sista poängen för att få plugga den utbildningen jag sökt till.

Har varit i kontakt med en supertrevlig tjej på insutitionen för samhällsvetenskaper på Södertörns Högskola. Hon har försäkrat mig om att jag får börja utbildningen, eftersom att jag helt hysteriskt har hört av mig dit och varit orolig, när det här med kursen kom till min kännedom. Jag har sagt upp mig liksom. MEN hon sa också att jag ska avsluta den där kursen så snart det bara går.

Det är bara det att det inte går. Jag är tydligen äldre än dinosaurierna. Kursen är bortplockad, ingen info finns om den och jag får inte tillgodoräkna mig en annan kurs. Så då måste jag helt enkelt läsa om en termin. Och det känns ju rimligt för en rapportjävel som jag inte lämnade in. Bite my ass. Kan man säga att jag gjort, men jag vet! Allt är mitt egna fel och skit och död, men kan ingen bara vara lite hjälpsam? Jag fick besked om att jag skulle vända mig till högre ort, men där fattar de inte ens vad jag vill, fast jag klart och tydligt har skrivit att jag vill ha ett undantag för att få tillgodoräkna mig en annan kurs. Det är som att man VILL missförstå mig. Var finns välviljan? Jag bara undrar här där jag sitter med dålig smak i munnen och känner mig förtvivlad. Det var just det här som gjorde att jag ledsnade så på slutet av utbildningen och inte avslutade den där himla kursen. Instutitionen för medieteknik, är alltså precis likadana i dag som de var då. Kan inte en vänlig människa få chansen att bättra sig? Det känns som om jag är en brottsling som inte tagit mina sista poäng, och sådana ska ju straffas så långt det går.

Grötigt alltså. Känner väl för att lägga mig ned och självdö.

9 kommentarer:

 1. Men fy fan. Hoppas det löser sig å det snaraste!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack, jag bara hatar sådant här. Här finns det välvilja i alla fall, tack igen snälla.

   Radera
 2. Känner igen det här! Varför så byråkratiskt så fort man vill fortbilda sig? Blir trött o ledsen. Hoppas verkligen det löser sig för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, ja varför ska de vara så fyrkantiga? Vad vinner de på det?

   Radera
 3. Men åh! Vad korkat.. Vad gör man när den inte finns kvar liksom 😤
  De bara måste ge sig ju!! Suck😖

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jag borde ju kunna få tillgodoräkna mig en liknande kurs, men inte ens det verkar de gå med på... urk.

   Radera
 4. Men vaaah? Trodde det var klappat och klart? Har de ångrat sig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltså jag får börja, men jag vet inte vad som händer om jag inte får de där sista poängen... det har vi inte pratat om, än.

   Radera