måndag 3 januari 2011

sitt ner

Man kan säga lite vad man vill om Mio, ni vet det där möbelvaruhuset. Man kan anklaga dem för att inte leva upp till sin marknadsföring, "få soffan innan jul". Man kan till och med säga att de är snåla när de försöker slingra sig från den låga rabatten på 200 kronor för försenad vecka när de levererar soffan.

Å andra sidan sitter jag här och njuter i vår nya soffa. Jag hoppas den håller måttet och inte sunkar ner sig med tiden. Den är fantastiskt bekväm, jag hyser hopp om att jag kan ta fler än en tupplur i den här soffan utan att få känslan av att jag går av på mitten. Så här, efter 20 minuters sittid kan jag höja den hur högt som helst, över skyarna alltså.


bild lånad från mio

5 kommentarer:

 1. Åh är det sit down`? Det är en av få soffor jag verkligen gillat när jag testat i butik. Den är vi sugna på men har inte råd nu när vi ska fixa köket. Men den är så himla fin! *avundsjuk*

  SvaraRadera
 2. Ja det är den!
  Vi fastnade också för sittkomforten i butiken... Visst är det trist att man inte kan göra allt man vill på en gång, köpa allt man vill... Jag håller med.
  Men jag är glad att du också tycker den är fin! Jag tror du har bra smak! ;)

  SvaraRadera
 3. Vi köpte en mycket liknande fast från Engelson ganska kort innan Ellen kom - och det är tamejtusan det bästa köpet vi har gjort. Dunkuddarna sjunker ihop lite, men den är så GO - och divandelen - bliss - sista tiden av grav bodde jag där. Nu med, för den delen. Pascha-soffa=amore! /C

  SvaraRadera
 4. Riktigt fin är det iaf=P

  SvaraRadera
 5. C: Sådant himla vardagslyx! Jag sitter på min plats igen och här är det vansinnigt gött.

  Marre: Å vad härligt att jag delar min soffsmak... :D

  SvaraRadera