fredag 7 januari 2011

lillebrorskoll

Den här morgonen började med iphoneklockor som inte ringde. 08:05, slog jag upp mina gråblå och insåg att vi var sena. 09:00 väntade Dr S på KS. Men väl där fick vi lyssna på lillebrors hjärta, hans sparkande och bökande. Sammandragningarna i går beror helt säkert på kinect i förrgår. No more kinect för mig på några veckor. Det är så fint att ha en lillebror i magen, tänk att få träffa honom snart.

Jag har många fantasier och föreställningar om hur det kommer att vara, hur han kommer att skrika, vilket ju är nytt för mig. Hur han får bekanta sig med mig och sin pappa och vi med honom. Hans ögon. Jag fick aldrig se Vilhelminas ögon, eftersom att ögonlocken var svullna och stängda. Jag ser fram emot att möta lillebrors blick.

Det är föreställningar jag har när jag ser positivt på framtiden... när oron har tagit över ser det helt annorlunda ut. I alla fall, så verkar det lovande just nu.

3 kommentarer:

  1. Va fint att det ser bra ut. <3

    SvaraRadera
  2. Du skriver så vackert och starkt. Och så skönt att han är i ordning och bra med kollerna, även för dig. Du får snart möta blicken. Din gosse, din egen fina lilla gosse. KRAM!

    SvaraRadera